_DSC7375pano.jpg _DSC3615.jpg 10704-2.jpg _DSC3625.jpg _DSC3638.jpg _DSC7373pano.jpg _DSC2485 web.jpg _DSC7386pano.jpg _DSC7403pano.jpg

Om TriggerHappy

Bag kameraet står fotograf Frederik Laugesen. Jeg har været fotograf siden 2004. I mit studie i Horsens fotograferer jeg produkter for en bred kreds af trofaste erhvervskunder.

Min erfaring, min omhu og mit professionelle fotoudstyr sikrer dig sælgende packshots til web eller tryk.
I TriggerHappy kan du også møde Marion. Hun hjælper mig med styling af produkter før fotografering og opstilling af udstyr.

Det sikrer dig levering af fotos til aftalt tid, uanset hvor travlt vi har i fotostudiet.

Vælg mellem flere løsninger 

Du finder altid en løsning, der matcher både behov og budget. Jeg kan hjælpe dig med helt enkle packshots til lave priser - men også når du har særlige ønsker til lys, komposition, miljø eller redigering. 

Læs mere om packshots af tøj - smykker – eller andre produkter.

Kundeudtalelser

Overordentlig tilfreds med servicen

”Vi har gennem flere år fået taget produktbilleder af vores smykker og øvrige produkter af TriggerHappy. Det er blevet til rigtig mange packshots og også en del miljøbilleder af vores smykker. Og resultatet er altid upåklageligt. Vi er overordentlig tilfredse med servicen og anbefaler varmt andre at benytte sig af TriggerHappys service.”


Lisbeth Dam Andersen, direktør, Nordahl Andersen

Skønt at outsource denne vigtige opgave

”Selv om vi er en forholdsvis nystartet virksomhed, har vi høje ambitioner for vores brand. Det er vigtigt for os at signalere kvalitet hele vejen rundt, og derfor er det en selvfølge, at vores produktbilleder skal være så flotte som muligt. Og det kan TriggerHappy gøre meget bedre end vi selv kan, så det er bare skønt for os at outsource denne vigtige opgave.”


Magdalena Swiercz, indehaver, bySwiercz

Fleksibel og hurtig service

”Vi har benyttet os af TriggerHappys service mange gange. Vi er især glade for, at de kan klare forskellige opgaver og at der er stor fleksibilitet. Det er også en stor fordel for os, når vi ofte har en stram deadline, at servicen er så hurtig. Og så er de også en rigtig god sparringspartner – vi er meget tilfredse.”

Mariann Møller Pedersen, produktionschef, Jysk Fynske Medier

Nemt for os

”Hvert år udgiver vi 2 store varekataloger med alle vores produkter. Vi sælger et bredt sortiment af brugskunst til bl.a. brugskunstbutikker, blomsterhandlere, plantecentre, bolighuse samt isenkræmmere. Vores kunder har travlt, og der er mange om buddet, så derfor lægger vi stor vægt på at få taget nogle flotte produktbilleder. Og det ved vi, at vi altid får hos TriggerHappy, så vi er en meget tilfreds kunde. Det er nemt for os, og Frederik har tit gode idéer, så det er super.”


Janni Pedersen, indehaver, La Vida

Sådan får du gode produktfotos 

Du kan roligt overlade produktfotograferingen til mig. Jeg har styr på hele processen, lige fra vi snakker sammen første gang, til du modtager de færdige packshots.

  • Ring 25566110 og få en snak – eller send en e-mail til
    info@triggerhappy.dk. Skriv et par ord om, hvilkeprodukter du vil have fotograferet, og om du skal bruge dine packshots til web eller tryk. Vi finder en god løsning og aftaler pris og deadline, før du modtager en bekræftelse på din bestilling på e-mail.
  • Send dine produkter til fotostudiet på adressen Blumersgade 6a i Horsens.
  • Nu bliver dine produkter klargjort og fotograferet efter aftalen. Til sidst bliver dine fotos redigeret.
  • Du får dine fotos tilsendt senest til aftalt deadline. Nu kan du gennemse billederne og bede om justering, hvis noget skal ændres.
  • Så snart du har godkendt dine fotos, sender vi produkterne
    retur til dig.

Har du spørgsmål? Kontakt mig og få en snak
Ring til 25566110 – eller skriv til info@triggerhappy.dk.

bubblemedia