Om os

Lidt om os

Vi er et hold specialister i et studie i Horsens, som sætter en ære i at levere løsninger af høj kvalitet til en ærlig og gennemskuelig pris. I starten af nullerne har vi startet som et fotostudie til private kunder, men i dag arbejder vores fotografer primært med erhvervskunder, og især med produktfotografering. Vi arbejder tæt med de fleste kunder, så vi kender deres behov og deres opgavemønstre – på den måde kan vi levere hele pakke af forskellige visuelle løsninger i den stil de vil promovere sig med.

Det siger vores kunder:

Vi har arbejdet med triggerHappy i en del sæsoner nu og er meget tilfredse og glade for resultatet. Flotte og tydelige billeder, hurtig levering og altid god kommunikation.
Vi kan varmt anbefale TriggerHappy til jeres packshots.
Sara Keir Wright, Head of Design, Sea Ranch
Triggerhappy er altid meget professionelle at at arbejde sammen med.
Billederne der bliver taget af vores ting er super skarpe, og er der den mindste tvivl om, hvordan noget skal fotograferes, snakker vi sammen om det, så der er styr på det fra starten.
Vi modtager billederne hurtigt efter vi har sendt ting til fotografering - det er dejligt, at der aldrig er lang ventetid.
 
Marianne Jensen, Sales and Purchase Consultant, Eldorado
Vi er meget glade for den gode service, som vi får fra TriggerHappy.
Det går altid ret hurtigt med at få leveret packshots af vores produkter, så vi kan vise vores kunder nye styles på vores hjemmeside og i vort salgssytem.
Sælgere er ret glade for, at de altid kan vise kunderne billeder også af de varer som er på lager og som de ikke lige har med i bilen. Så kan de altid vise de fineste billeder af produkterne på vort lager.
 
Lene Daniel Kristensen, Design Manager, Denasia Joint Venture ApS
Vi er yderst tilfreds med det arbejde TriggerHappy laver.
Det er billeder i høj kvalitet, og vores tanker fortolkes nemt og hurtigt. Vi kan kun anbefale TriggerHappy som samrbejdspartner.
Nadia Kjærgaard, bykjærgaard
Vi er meget glade for vores samarbejde med Triggerhappy.
Vi får leveret packshots af en super god kvalitet til en fornuftig pris, og vi sætter især pris på den fleksibiltet der er fra studiets side.
Tommy Fuglsang Kristensen, Tex-Time
I forbindelse med lancering af ny b2b søgte vi at højne kvaliteten på vore produktbilleder. Frederik løser opgaven både hurtigt og kreativt - med både knivskarp fotografering og fritlægning i høj kvalitet. Vores b2b shop står nu altid snorlige, og vi kan hermed også tilbyde vore kunder packshots til deres webshops direkte fra vores b2b eller Dropbox, hvilket er en stor fordel i en forhandlingssituation.
Annette Timmermann, Tim & Simonsen

Vælg mellem flere løsninger 

TriggerHappy tilbyder mange løsninger, som man kan vælge imellem. Vi gennemgår mulighederne med kunden for at finde en løsning, der matcher behov, budget og tidsramme. Samtidig tilpasses løsningen efter konkrete ønsker til opsætning af produktet, lys og redigering. Det sikrer, at man får smukke og professionelle packshots, der bidrager til salget og styrker image.

Sådan sikrer vi gode produktfotos og nem proces

Så snart vi modtager en henvendelse via kontaktformularen, kontakter vi kunden og aftaler løsning, pris og leveringsfrist. Når vi har modtaget kundens accept af tilbuddet på mail, afventer vi, at kunden sender produkterne til fotostudiet.

Efter fotografering sender vi et WeTransfer-link til de nye packshots, så kunden kan se dem online. Først når kunden har downloadet og godkendt de færdige fotos, sender vi produkterne retur.

bubble